Deze website gebruikt Cookies, om zo goed mogelijk service voor u te garanderen. Indien u op deze site verder surft, stemt u de Cookie-gebruik toe. Ik geef toestemming.

Over INTER CHALET

De onderneming

INTER CHALET
 

INTER CHALET De onderneming

Contact

INTER CHALET – De onderneming

INTER CHALET is met ca. 26.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen in 15 landen in Europa en Florida/USA een van de grootste reisorganisatoren in deze toerisme-branche. Sinds meer dan 40 jaar biedt INTER CHALET als Reisorganisator van bijzondere reisen individuele vakantieplaatsen zowel voor de zomer alsvoor de winter aan. Het aanbod strekt zich uit van eenvoudige chalets tot aan hoogstaande en luxieus ingerichte villa's. U vindt ons complete aanbod in 7 verschillende catalogi - in uw reisbureau verkrijgbaar- en op het internet (www.interchalet.com). Extra uitgebreid is het programma voor de zomer in Zuid-Europa en de winter in de Alpen.

INTER CHALET is een bedrijf van Hotelplan Holding AG gevestigd in Zürich / Glattbrugg. Hotelplan Holding AG is op haar beurt volledig in handen van Migros, de grootste coöperatieve detailhandelaar van Zwitserland.

Wat maakt INTER CHALET zo bijzonder?

Zowel klanten als ook reisbureaus profiteren van de kwaliteit, de grote en brede aanbod aan vakantiehuizen en vakantiewoningen, onze ervaring met deze tak van toerisme en de intensieve productenkennis bij productmanagers en de medewerkers van de boekingsafdeling, bij INTER CHALET.

Verhuurders apprecieren het nauwe contact en de goede samenwerking tussen de 7000 reisbureaus in Duitsland, Oostenrijk, de Benelux-landen en Zwitserland.

 
 

Waarom INTER CHALET?

Kwaliteit
Ons team inspecteert de verblijven persoonlijk!
Prijzen
Eerlijk & voordelig - onze klanten geven 4,2 van 5 sterren voor de verhouding prijs/kwaliteit!
Service
Testwinnaar bij de Consumentenbond (Stiftung Warentest w.b. Advies en Online-boeking - test 11/2013).
Vertrouwen
Gedetailleerde beschrijvingen van de verblijvende en gegarandeerd echte beoordelingen van klanten.
Ervaring
Duitse aanbieder van vakantiehuizen sinds 1974 met meer dan 790.000 klanten jaarlijks, waaronder veel vaste klanten!

Dit zeggen onze klanten

… over onze website en onze service!

30.11.2018 Telefonsch immer freudnlich und korrekte Angaben erhalten.

15.11.2018 Absolut alle Angaben trafen zu. Sehr freundliche und geduldige und auskunftsfreudige Gastgeber. Kompetente ...

14.11.2018 Von allen Ferienhausanbietern die unkomplizierteste.

13.11.2018 Très bien

Meer tonen »

Veilige betalingsmogelijkheden

  • VISA Mastercard
  • Paypal