Veiligheid in uw vakantiewoning!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke assistentie ter plaatse

Reisvoorwaarden

Bedankt voor uw interesse in vakantiehuizen van Interchalet!

Uw contractpartner, het bedrijf HHD AG met de merk Interchalet, in het volgend Interchalet vermeld, is niet langer onderworpen aan het pakketreisrecht volgens de reisregels geldig sinds 01-07-2018.
Interchalet heeft echter besloten om deze beproefde richtlijnen in het belang van de reiziger te blijven volgen en om het contract dat u heeft gesloten met Interchalet op essentiële punten te laten voldoen aan het nieuwe pakketreizenrecht.

Voor alle overige gevallen zijn de volgende reisvoorwaarden, die voldoen aan de wettelijke bepalingen en deze aanvullen, van toepassing.
Elke klant erkent deze voorwaarden met de boeking als bindend voor zichzelf en voor eventuele medereizigers.
Naar de Interchalet-reisvoorwaarden (PDF)

Stand 24.03.2021

Bij het openen en lezen van de PDF- documenten heeft u Acrobat Reader nodig. U kunt dit programma gratis downloaden.

Get Adobe Acrobat Reader

Goede kwaliteit gegarandeerd!

Ons team bezoekt de accommodaties in persoon. Regelmatige kwaliteitscontroles. Gedetailleerde, eerlijke beschrijvingen van de accommodatie. Gegarandeerd authentieke beoordelingen van klanten. De beste huurprijzen voor onze klanten!

Persoonlijke zorg ter plaatse!

Competent en vriendelijk personeel in ons eigen Service-Center. Alle vragen met betrekking tot uw accommodatie en de omgeving, vriendelijk beantwoord. Alleen u kunt uw accommodatie bij ons beoordelen!

45 jaar ervaring!

U kunt op ons rekenen: Meer dan 45 jaar ervaring in de vakantiehuizenbranche. Meer dan 790.000 tevreden klanten per jaar - veel vaste klanten! Meer dan 35.000 voor u geselecteerde vakantiehuizen en appartementen in Europa en Florida.

Waarom Interchalet?

Een eenvoudig appartement of een exclusieve villa met privé zwembad. In de bergen en aan zee, in de zomer en de winter. Bij Interchalet vindt u de juiste accommodatie voor uw droomvakantie in een vakantiehuis.
Op dit moment hebben wij meer dan 35.000 vakantiehuizen en appartementen voor uw vakantie!

Tijd doorbrengen in een vakantiehuis is de ideale oplossing voor iedereen!

Of u nu met z'n tweeën of met familie en vrienden wilt genieten van een ontspannen vakantie, u ben in goede handen in een van onze vakantiehuizen of appartement.
U kunt uw vakantie op uw eigen manier doorbrengen, in typische accommodaties voor uw bestemming, zodat u snel vertrouwd kunt raken met het land en de mensen. Een individuele en unieke vakantie-ervaring. Samen vinden we op basis van uw interesses en voorkeuren de ideale bestemming voor uw vakantie.

© HHD AG Schweiz 2022