Neem contact met ons op

+49 761 210077
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Over Interchalet

Over Interchalet

Interchalet heeft ca. 40.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen in Europa en de hele wereld. Sinds meer dan 45 jaar biedt Interchalet individuele vakantieplaatsen zowel voor de zomer alsvoor de winter aan. Het aanbod strekt zich uit van eenvoudige chalets tot aan hoogstaande en luxieus ingerichte villa's. U vindt ons complete aanbod in 7 verschillende catalogi - in uw reisbureau verkrijgbaar - en op het internet (www.interchalet-vakantiehuis.nl). Extra uitgebreid is het programma voor de zomer in Zuid-Europa en de winter in de Alpen.

Interchalet is onderdeel van HHD AG, gevestigd in Glattbrugg (CH). Het portfolio van de Holiday Home Division (HHD AG), met de merken Interhome en Interchalet, maakt deel uit van Hotelplan Group, gevestigd in Glattbrugg (CH). Hotelplan Holding AG is op haar beurt 100% eigendom van Migros, de grootste Retail organisatie van Zwitserland gevestigd in Zürich.

Wat maakt Interchalet zo bijzonder?

Zowel klanten als ook reisbureaus profiteren van de kwaliteit, de grote en brede aanbod aan vakantiehuizen en vakantiewoningen, onze ervaring met deze tak van toerisme en de intensieve productenkennis bij productmanagers en de medewerkers van de boekingsafdeling, bij Interchalet.
Verhuurders apprecieren het nauwe contact en de goede samenwerking tussen de 7000 reisbureaus in Duitsland, Oostenrijk, de Benelux-landen en Zwitserland.


Goede kwaliteit gegarandeerd!

Ons team bezoekt de accommodaties in persoon
Regelmatige kwaliteitscontroles
Gedetailleerde, eerlijke beschrijvingen van de accommodatie
Gegarandeerd authentieke beoordelingen van klanten
De beste huurprijzen voor onze klanten!


Persoonlijke zorg ter plaatse!

Competent en vriendelijk personeel in ons eigen Service-Center
Alle vragen met betrekking tot uw accommodatie en de omgeving, vriendelijk beantwoord.
Alleen u kunt uw accommodatie bij ons beoordelen!


45 jaar ervaring!

U kunt op ons rekenen: Meer dan 45 jaar ervaring in de vakantiehuizenbranche
Meer dan 790.000 tevreden klanten per jaar - veel vaste klanten!
Meer dan 40.000 voor u geselecteerde vakantiehuizen en appartementen in Europa en Florida

Waarom Interchalet?

Een eenvoudig appartement of een exclusieve villa met privé zwembad. In de bergen en aan zee, in de zomer en de winter. Bij Interchalet vindt u de juiste accommodatie voor uw droomvakantie in een vakantiehuis.
Op dit moment hebben wij meer dan 40.000 vakantiehuizen en appartementen voor uw vakantie!

Tijd doorbrengen in een vakantiehuis is de ideale oplossing voor iedereen!

Of u nu met z'n tweeën of met familie en vrienden wilt genieten van een ontspannen vakantie, u ben in goede handen in een van onze vakantiehuizen of appartement.
U kunt uw vakantie op uw eigen manier doorbrengen, in typische accommodaties voor uw bestemming, zodat u snel vertrouwd kunt raken met het land en de mensen. Een individuele en unieke vakantie-ervaring. Samen vinden we op basis van uw interesses en voorkeuren de ideale bestemming voor uw vakantie.