Veiligheid in uw vakantiewoning!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke assistentie ter plaatse

Hou van de natuur – natuurbehoud is voor iedereen belangrijk

De Interhome Group is een rolmodel als het gaat om duurzaamheid. We zien het als onze plicht om een ongerept milieu achter te laten voor toekomstige generaties. Zo kunt u, als onze klant, de CO2-uitstoot van uw verblijf in een vakantieappartement of vakantiewoning compenseren. De compensatiebedragen gaan via onze partner myclimate volledig naar duurzaamheidsprojecten van het M Climate Fonds.

Wij wijden ons niet alleen aan klimaatbescherming richting onze klanten en ons moederbedrijf Migros, maar ook internationaal. Interhome Group heeft de “Glasgow Declaration on Climate Action in Tourism” van de UN World Tourism Organization ondertekend en heeft daarmee toegezegd de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met de helft te verminderen en uiterlijk in 2050, netto nul te bereiken.

Lees meer over onze doelen, onze samenwerking met myclimate en ons bijenbeschermingsprogramma. Ons duurzaamheidsteam heeft speciaal voor u, voor het dagelijks leven en voor op vakantie handige tips samengesteld. Duurzaamheid kent geen einddatum, daarom zetten wij ons continu en volhardend in voor duurzaam toerisme in vakantieaccommodaties voor vandaag en voor morgen.

Biodiversiteit

Toegewijd aan het beschermen en herstellen van onze natuur en ecosystemen.

Klimaatverandering

Uitgebreid koolstof-actieplan om de klimaatcrisis te erkennen en onze voetafdruk aan te pakken.

Onze klanten

Wij zetten ons in voor een betere toekomst voor iedereen en willen dat onze klanten enthousiast, geïnspireerd en betrokken zijn als we open en eerlijk over onze vooruitgang spreken.

Onze partners

Reizen kan niet duurzaam zijn zonder onze aandeelhouder, partners en distributieketens die betrokken en ondersteunend zijn. Hen meenemen op deze reis, van elkaar leren, elkaar inspireren en verandering vragen.

Onze locaties

Frequente productanalyse om oprechte verandering te identificeren en te initiëren, het opnemen van op locatie gebaseerde strategieën, door de gemeenschap geleid toerisme en op de natuur gebaseerde oplossingen.

Personeel

Ontwikkeling en opleiding van medewerkers, gezondheid en geluk staan altijd centraal op onze werkplek en zullen voortdurend worden ontwikkeld en verbeterd.

Kantoor

Voortdurende verbeteringen om afval te verminderen, efficiëntie te creëren en een gezonde werkomgeving te bieden. We erkennen ook dat onze financiële systemen een sleutelcomponent zijn bij het verminderen van de bedreiging voor de natuur, we werken er aan om onze eigen impact te minimaliseren.

Goede kwaliteit gegarandeerd!

Ons team bezoekt de accommodaties in persoon. Regelmatige kwaliteitscontroles. Gedetailleerde, eerlijke beschrijvingen van de accommodatie. Gegarandeerd authentieke beoordelingen van klanten. De beste huurprijzen voor onze klanten!

Persoonlijke zorg ter plaatse!

Competent en vriendelijk personeel in ons eigen Service-Center. Alle vragen met betrekking tot uw accommodatie en de omgeving, vriendelijk beantwoord. Alleen u kunt uw accommodatie bij ons beoordelen!

45 jaar ervaring!

U kunt op ons rekenen: Meer dan 45 jaar ervaring in de vakantiehuizenbranche. Meer dan 790.000 tevreden klanten per jaar - veel vaste klanten! Meer dan 35.000 voor u geselecteerde vakantiehuizen en appartementen in Europa en Florida.

Waarom Interchalet?

Een eenvoudig appartement of een exclusieve villa met privé zwembad. In de bergen en aan zee, in de zomer en de winter. Bij Interchalet vindt u de juiste accommodatie voor uw droomvakantie in een vakantiehuis.
Op dit moment hebben wij meer dan 35.000 vakantiehuizen en appartementen voor uw vakantie!

Tijd doorbrengen in een vakantiehuis is de ideale oplossing voor iedereen!

Of u nu met z'n tweeën of met familie en vrienden wilt genieten van een ontspannen vakantie, u ben in goede handen in een van onze vakantiehuizen of appartement.
U kunt uw vakantie op uw eigen manier doorbrengen, in typische accommodaties voor uw bestemming, zodat u snel vertrouwd kunt raken met het land en de mensen. Een individuele en unieke vakantie-ervaring. Samen vinden we op basis van uw interesses en voorkeuren de ideale bestemming voor uw vakantie.

© HHD AG Schweiz 2022