Veiligheid in uw vakantiewoning!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke assistentie ter plaatse

Vakantie ideeën

Laat u inspireren door onze ideeën voor uw vakantie en ontdek het perfecte vakantiehuis of het ideale appartement dat voldoet aan uw wensen. Boek simpelweg een vakantie zonder beperkingen, met meer ruimte en vrijheid dan in een hotel.

Het Interchalet aanbod dekt alle persoonlijke wensen en behoeften. U kunt kiezen uit een ruim vakantiehuis met zwembad, een villa aan zee, een gezellig chalet in de bergen, een vrijstaand vakantiehuis als een ideaal toevluchtsoord in de natuur of een praktisch appartement direct in het centrum van de stad.

Dit is waarom een vakantie in een vakantiehuis of appartement voor u de juiste keuze is:

Vakantie in een vakantiewoning staat voor vrijheid en onafhankelijkheid, te beginnen met uw individuele aankomst in uw eigen auto.

Wees uw eigen baas en geniet ongestoord van uw privacy.

U hoeft uw accommodatie niet te delen en heeft de mogelijkheid om zelf voor proviand te zorgen.

Creëer uw eigen vakantie zonder al het comfort, kwaliteit en veiligheid van thuis te hoeven missen.

Ontspan tijdens uw vakantie: u bent in goede handen. Profiteer optimaal van persoonlijke assistentie en een veilige, probleemloze overdracht van de sleutel.

>> Zo veilig bent u in uw vakantiehuis! Lees hier meer over

De reis is niet alleen kort en eenvoudig, maar ook de taal en valuta zijn vertrouwd: u heeft des te meer tijd en vakantiebudget om echt van uw vakantie in Nederland te genieten. Het is zeker de moeite waard om even uit het dagelijks leven te stappen. Bij Interchalet zijn korte verblijven al mogelijk vanaf een paar nachten. Bekijk ook eens onze Last Minute aanbiedingen, of, als u alvast ver vooruit plant, onze vakantiehuizen met vroegboekkorting.  

Nu is de tijd om uw dagelijkse leven even te vergeten en de mooiste regio’s van Nederland te ontdekken vanuit uw eigen vakantiehuis of appartement! 

Goede kwaliteit gegarandeerd!

Ons team bezoekt de accommodaties in persoon. Regelmatige kwaliteitscontroles. Gedetailleerde, eerlijke beschrijvingen van de accommodatie. Gegarandeerd authentieke beoordelingen van klanten. De beste huurprijzen voor onze klanten!

Persoonlijke zorg ter plaatse!

Competent en vriendelijk personeel in ons eigen Service-Center. Alle vragen met betrekking tot uw accommodatie en de omgeving, vriendelijk beantwoord. Alleen u kunt uw accommodatie bij ons beoordelen!

45 jaar ervaring!

U kunt op ons rekenen: Meer dan 45 jaar ervaring in de vakantiehuizenbranche. Meer dan 790.000 tevreden klanten per jaar - veel vaste klanten! Meer dan 35.000 voor u geselecteerde vakantiehuizen en appartementen in Europa en Florida.

Waarom Interchalet?

Een eenvoudig appartement of een exclusieve villa met privé zwembad. In de bergen en aan zee, in de zomer en de winter. Bij Interchalet vindt u de juiste accommodatie voor uw droomvakantie in een vakantiehuis.
Op dit moment hebben wij meer dan 35.000 vakantiehuizen en appartementen voor uw vakantie!

Tijd doorbrengen in een vakantiehuis is de ideale oplossing voor iedereen!

Of u nu met z'n tweeën of met familie en vrienden wilt genieten van een ontspannen vakantie, u ben in goede handen in een van onze vakantiehuizen of appartement.
U kunt uw vakantie op uw eigen manier doorbrengen, in typische accommodaties voor uw bestemming, zodat u snel vertrouwd kunt raken met het land en de mensen. Een individuele en unieke vakantie-ervaring. Samen vinden we op basis van uw interesses en voorkeuren de ideale bestemming voor uw vakantie.

© HHD AG Schweiz 2022